Over ons

100% KWALITEIT

Doordat wij verse kwaliteitsbloemen gebruikt, kunnen wij u de garantie geven dat onze boeketten 7 dagen mooi in de vaas staan. Vanzelfsprekend is het van belang dat u de bloemen goed verzorgt.

100% SERVICE
Bestellen van uw boeket bloemen, rouwstuk of plant voor bezorgen in Tilburg is gemakkelijk en snel. Wij hebben namelijke een prachtige collectie boeketten en bloemstukken beschikbaar voor levering in Tilburg en omgeving in onze webshop.Verjaardag of trouwdag vergeten? Schakel ons in voor snelle bezorging van een bloemengroet!
100% VAKMANSCHAP
Vanaf kinds af aan werkt Ingrid, de eigenaresse van All About Flowers, al in een bloemenwinkel. Haar hobby is haar werk geworden. En wat is nu fijner dan dat je  je hobby die passie en plezier uitvoert om te kunnen zetten in werk.

Telefonisch een boeket bestellen? Dat kan!

013-5440760

Zakelijk een boeket bestellen?

Bij All About Flowers kan je als bedrijf rekenen op de beste service en veel bestelgemak. Wij zijn in staat om nog dezelfde dag in heel Nederland te bezorgen. Wij scoren hoog op het gebied van kwaliteit, service, snelheid en betrouwbaarheid. Je opdrachten zijn bij ons in goede handen, wij gaan tot het uiterste voor jou.